Ny vecka


Måndag- IGEN! Det går inte att komma ifrån att det är så mycket roligare med fredag, eller hur?

I veckan jobbar P hel vecka så hans föräldraledighet faller bort på fredag eftersom han och en kollega som också är föräldraledig fredagar skulle vara schysst med några i teamet att byta dag så att dom kunde åka på ett bröllop men sedan när P skulle välja en annan dag så visade det sig att han inte fick vara ledig alls..? Så jäkla dåligt. Det innebär ju att man inte kan vara hjälpsam mot andra om man inte vill "straffas" av det själv. MORR!! Nå ja.

Idag har vi ett bvc besök på schemat. Jag undrar just vad vågen visar idag. Min lilla tjej som har blivit så stor. 4 månader i lördags. Vart tar tiden vägen? Storebror har barnens farmor tingat under tiden så han ska få stanna där. Emilio brukar i vanliga fall få följa med vilket går bra men det ska faktiskt bli ganska skönt att i lugn och ro kunna koncentrera sig på lillasyster.


C&E

Obeskrivlig kärlek ♥




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!