Hej då tutten!

 
Efter att Emilio hade sett en kompis säga hej då till sina tuttar så ville han göra precis samma sak, helst GENAST och det blev hemskt mycket tjat, hoppande och studsande innan vi fick skrivet en liten notis på ett kuvert som vi stoppade tutten i för att sedan gå till postlådan och skicka till tomten.
 
Jag var till en början lite tveksam till det hela då han så fort han får chansen är ganska tuttig och för att han tjorvar nog som det är på natten för tillfället men eftersom han var så exalterad över det hela kändes det dumt att neka honom efter att noga ha förklara vad det innebar och han var med på noterna.
 
Ikväll när han hade borstat tänderna kom han som vanligt inspringandes i köket för att hämta både sin egen och Carismas tutte och jag fick påminna honom att han hade skickat den till tomten och att den nu var borta. Då pekade han genast mot skåpet där vi brukar ha nya tuttar liggandes men där fick han till sin lilla förvåning se att det var tomt. Hur ska nu detta gå tänkte jag men efter att ha pratat om hur duktig han hade varit och vad glad tomten skulle bli så gick vi och satte oss och mös i soffan utan problem och han hann berätta att tutten var borta och att han hade skickat den till tomten si så där 25 gånger innan han lade sig för kvällen och somnade gjorde han utan problem. Jag blev nästan lite rörd över hur duktig han var :) Får hoppas natten och dom närmsta dagarna går lika bra.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!