Ett sent God Jul till er

 
Bättre sent än aldrig finns det ett uttryck som säger :) Har ni haft en bra jul? Här har det varit fullt upp. Julafton firades med P's familj vilket kom att bli en mysig kväll med god mat och massa klappar. Mötet med tomten var spännande och gick över förväntan. Carisma vinkade och tittade lite så där nyfiket på behagligt avstånd men brorsan som tinade ganska snabbt fick sköta hämtningen av julklapparna. Man får inte förhasta sig. 
 
På kvällen snöade det, flingor stora som lappvantar. Mysigt men tungt att ploga sig hem med vagnen genom kvarteren. Några grannar var ute för en julrök och ropade och frågade hur det gick när jag kämpade mig fram i en mer eller mindre vågrät position. Jo då, ropade jag med andan i halsen. Det är bra med lite extra träning så här efter kvällens godsaker fast än jag innerst inne var väldigt trött och inte alls upplagd för något plogarbete. Men är det jul så är det :)
 
På juldagen vaknade jag upp med världens huvudvärk och ont i kroppen och det var med tunga steg jag packade ihop grejer för att rulla vidare mot Kalix och nästa firande. Väl på plats dröjde det inte länge så trillade resterande av sällskapet in och årets andra julbord dukades fram. Det var god mat. Mätta och belåtna var det julklappsutdelning och Emilio och Carisma hade fullt upp med att hinna med och ännu en lyckad dag var passerad.
 
På kvällen när barnen hade gått och lagt sig blev det lite gott att dricka och spel för oss vuxna.
 
Igår var ytterligare en tung dag. Ont i huvudet och värk dagen igenom men vi tog oss ut en stund på förmiddagen för att åka pulka och leka i snön och till och med Carisma som annars brukar tycka att ta sig fram i snö är överskattat trams var glad och med på noterna. Bjuder på en bild där jag lyckades fånga ett ögonblick när hon tittade på fåglarna som var och flög bland träden och åt utsatta frön. Tyckte hon var så fin :) 
 
 
 
Gårkvällen avrundades på samma sätt som på juldagen. Spel och gott att dricka.
 
Idag är värken också ett faktum. Saker gör sig påminda. Förhoppningsvis så blir helgen bättre.
 
Dagen har gått i vilans tecken och vi har mest tagit det lugnt och myst hemma hos mamma och pappa. Dom har tillsammans med Jonas och Elin åkt och hälsat på barnens gammelmormor. Vi stannade hemma för att spara lite på hennes ork. När dom är tillbaka vankas skräpmat till middag innan vi mest troligt tackar för oss och rullar hem mot Luleå igen. I morgon är det Jonas och Elins tur att vinkas av.
 
Men nu dags för en välbehövlig värktablett. Ha en fortsatt fin fredag!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!