Riktigt sån tur hade vi nog inte

 
Trots att Emilio har varit pigg under dagen så har jag inte känt mig övertygad om att det inte har varit något lurt på gång och mycket riktigt så har det under eftermiddagen visat sig att han har någonting i kroppen. Han har börjat hosta mer och ikväll har han även blivit hes. Jag undrar just vart det ska leda? Han är ju inte precis den som brukar bli lite sjuk så mina förhoppningar är väl inte särskillt höga men hoppas kan man alltid. Får se hur natten artar sig. Låt han inte bli sämre. Vi har ju för tusan precis lyckats krya på oss :( Jäkla sjukor!!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sofi

Jag hade nästan gett upp hoppet :) Kul att du är igång igen !!! Vi har åxå varit sjuka, nästan hela januari o februari. Övernattning på Sunderbyn med Lea för dropp. Vi håller alla tummar o tår att vi får vara friska nu.

2013-02-24 @ 09:36:31
Postat av: Sandra

Sv: Hej kul att höra av dig! Trist att höra att ni också har haft lika otur som oss :( Det börjar verkligen kännas tröstlöst med alla dessa sjukor. Det ena avlöser bara det andra precis HELA tiden. Det börjar vara på tiden för alla jäkla epedemier att lämna oss nu.

2013-02-24 @ 13:46:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!