Måndag

 
God eftermiddag! Här är Emilio piggare igen och med mig och Carisma är det också bra. Det jag kände i halsen är i princip borta och Carisma har bara varit lite tröttare ett par dagar. P däremot har legat med feber hela helgen och nu har det även slagit ut hans mage, precis som det gjorde för Emilio så det verkar vara något som "tillhör" sjukan. Förhoppningsvis stannar det där och hoppar över oss tjejer.
 
Dom ringde från dagis för en stund sedan och sa att magsjukan härjade vilket vi INTE är det minsta intresserad av att beblanda oss i så Emilio får nog stanna hemma hela veckan. Jag börjar vara så oerhört trött på alla dessa epedemier nu, vare sig det gäller magsjuka eller någonting annat. Det tar ju aldrig slut, precis som om vi vore dömda till alla världens bacieller. Nå ja... Dags att rulla in systeryster från altanen
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Hoppas du och Carisma klarar er! Jag var precis in på din andra blogg och nu blev jag akut sötsugen! Ibland är det tur att man får agera mänsklig napp och inte tar sig upp ur soffan. :-)

2013-03-18 @ 19:37:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!