Ny vecka

 
Känns det inte som att det blir måndag betydligt oftare än fredag? Skulle jag inte veta bättre så hade jag varit så gott som övertygad. Måndag är verkligen den dag som får mig att dra den där djupa sucken och känna att helgen är så där hemskt långt borta. Men,men bara att gilla läget. Idag drar ju den stora bakutmaningen igång klockan 12.00. Ni glömmer väl inte att rösta :) Klicka in er på Sockerchock
 
Morgonen började strax efter 06 och nu har vi för en stund sedan avklarat dagens välling och pappa P är tillbaka på jobbet i vanlig ordning. I lördags jobbade han också och jag och barnen sysselsatte oss med att åka till deras mormor och morfar och hälsade på. Emilio tyckte det var jätte roligt att först få åka och lämna pappa på jobbet på morgonen för att sedan fortsätta ut på E4an och såg verkligen fram emot att få träffa mormor och morfar. Carisma visade sig också vara på ett strålande humör och dagen kom att bli hellyckad :)
 
Vi busade, åt lunch, Emilio hann åka lite skoter med morfar och Carisma fick sova till skotrarnas väsande nere på isen. Därefter blev det ytterligare lite bus och dagen avslutades med lite tacomiddag innan det var dags att packa in sig i bilen och åka hemåt igen. Väl hemma så tog det inte mer än en halv timme så hade Carisma och Emilio varit i luven på varandra mer än på hela dagen och det var som "vanligt" igen. Om ändå mormor och morfar kunde bo lite närmre.....
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!