Bara några timmar kvar

 
Helgen närmar sig med stormsteg och jag klagar inte. Veckan har gått förvånansvärt fort vilket jag skulle vilja påstå är vädrets förtjänst. Jag bara älskar att kunna vara ute från morgon till kväll och det gör verkligen våra barn också som tycker att livet leker. Carisma som tidigare har blivit skitsur så fort vi har varit ute blir nu istället jätte arg när hon måste gå in. Det är nog inte bara jag som uppskattar varmare väder och att slippa ta på och av en massa kläder.
 
 
 
I morgon är det dags för 18 månaderskollen för damen vilket också innebär vaccin. Jag håller tummarna för att hon slipper biverkningarna så hon slipper vara sjuk och att helgen tillåts bjuda på roligheter istället för tårar.
 

 
 
 
 
Snart dags att cykla iväg och hämta finaste och trotsigaste storebror
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

haha, näe.. jag letade och letade och hittade ingen passande bild. Men så var hon ju så söt på den där bilden så jag var tvungen att ladda upp den. : ) Du har förövrigt också sjukt söta barn Sandra! Jag saknar din uppdatering! Heja heja! Kom igen och blogga! ♡

2013-05-28 @ 12:50:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!