Host och krax

 
Jag inser nu att vi förmodligen kommer vara förkylda non stop fram till sommaren. Det har ju en förmåga att bara gå runt och runt. Det är ju flera veckor sedan jag och Carisma blev förkylda och även om jag är mycket bättre så känner jag mig ändå ur form och det vill inte riktigt ge med sig. Emilio och P hostar och kraxar också en del. Carisma som så gott som var frisk verkar nu ha åkt dit på en andra omgång. Igårkväll vaknade hon, grinade och hostade och man hörde hur det hade slemmat igen för henne. Natten har varit lite orolig och på morgon möttes vi av feber så idag är vi hemma från dagis och myser. Storebror med. Vi hoppas på en bättre dag i morgon men vet ni, hellre en evighetsförkylning än en omgång magsjuka.........Om det ändå hade funkat så...
 
 
 
                      

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!