En produktiv helg

 
Som rubriken lyder så har vi varit väldigt flitiga och hunnit med massor i helgen. Jag och P inledde med att gå ut och äta i fredagskväll då vi hade 6- årsdag. Därefter surrade vi med vänner fram till på småtimmarna.
 
Lördag morgon efter frukost inleddes storstädning av lägenheten. Det både dammsögs, skurades och torkades i varje hörn. Gardinerna åkte ner från fönstrena och grejer åkte ut för vädring på altanen. Efter lunch åkte vi ut på Storheden med Emma och Christoffer och avslutade med lite inhandling på coop. Vi blev bjuden på middag men min energi var i botten och vi avböjde erbjudandet och bestämde oss för att grilla på söndag istället.
 
Väl hemma slängde vi i oss lite snabbmat och trots att jag bara längtade efter att få lägga mig ner så kunde jag inte ignorera vårat lite halvfärdiga hem. Dynorna och kuddarna från soffan dammades och puffades, jag bäddade nya sängkläder i Emilios säng som var obäddad, dammsög lite till och sorterade tvätten. Därefter stupade jag i feber resten av kvällen.
 
Igår kändes det bättre igen och tvättstugan var bokad. Toaletten fick sig en rejäl omgång och våra gapande fönster fick sig nya gardiner. Omvandlingen var gjord och allt kändes rent, ljust och fräscht för att inte tala om den där lite nöjda känslan i kroppen som infann sig. Det är så otroligt skönt när allt är gjort och allt går så mycket lättare när man slipper leva i sin egen smuts upp till knäna. Nä riktigt så farligt kanske det inte brukar vara, inte ens i närheten men ni förstår vad jag menar.
 
På eftermiddagen trillade Emma och Christoffer in och det bjöds på årets premiärgrillning. Kött som var marinerat över natten, hemmagjorda klyftpotatisar, grillpepparsås, aioli, grillad majs och sallad. Mums va gott och för att inte tala om ett PERFEKT avslut på helgen! 
 
 
 
Mina fina blommor som jag fick i fredags :-)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!