Stortjejen :)

 
Jag har ju glömt berätta om våran duktiga tjej som blev stor över en natt. Den sk potträningen har gått över förväntan, så snabbt att jag knappt kan tro att det är sant. Om någon skulle ha sagt att fröken bestämd skulle bli så gott som blöjfri på mindre än en vecka så hade jag nog bett dom tänka om en gång till men det är faktiskt så det är efter endast två olyckor. Hon är helt otroligt duktig och säger till både när hon behöver göra nr 1 och nr 2 och finns det ingen potta tillgänglig så kirrar hon biffen på toaletten. Hon är så stolt och nöjd över sig själv för att inte tala om sina nyinköpta trosor. Att dom sedan må vara lite stora trots minsta storleken som går att hitta är en annan femma. Det är inte mycket till rumpa som håller upp dom men vi provar oss fram så att hon åtminstone ska slippa gå med kortläsaren framme hehe. 
 
 
 
Duktig tjej :)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: AnnaCoonaH

10 million users
The average daily turnover at Binance, which was launched just a year ago, is about $ 1.5 billion. The number of users of the platform has increased from 2 million, which were at the beginning of the year, to 10 million today, according to Bloomberg. Join the successful ...http://bit.ly/2vQ14xl

2018-08-23 @ 05:59:48
Postat av: warreniq3

My novel folio
http://arab.girls.tv.yopoint.in/?post.nya
iphone lords unification rich best

2018-08-31 @ 21:30:36
URL: http://sex-ogry-packs.replyme.pw

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!