Feber var det...

 
Carisma blev äntligen feberfri och hon var tillbaka på banan lagom till tisdag då det var dags för dagis igen. Det går inte att med ord beskriva hur himla roligt det är när dom (läs Emilio) trivs så bra nu. Pedagogerna säger att det verkligen syns på honom :-) I Onsdags hade det dock inte varit någon vidare dag för Carisma. Hon hade varit ganska ledsen, inte ätit någonting och varit allmänt hängig och haft febergräns men väl hemma blev hon piggare igen efter lite mellis och febern lös med sin frånvaro och i torsdags var allt som "vanligt" igen.
 
Igår busade vi till det och var på Leos lekland. Åkte rutschkana, skrattade och klättrade oss svettiga. Idag har vi varit på kalas hela eftermiddagen men tyvärr så har Carismas hosta eskalerat under dagen och jag har sett små varningslampor tändas allt eftersom och mycket riktigt så visade det sig att hon har feber ikväll- IGEN! Fy, stackarn har ju knappt hunnit bli frisk :-( Finns det någon rättvisa så hoppas jag den ger med sig illa kvickt!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!