Därifrån jag ligger

 
Igår blev jag medtvingad till IKEA. P hade bestämt sig att han minsann skulle dit. Jag hade tydligen slängt hans favorittallrikar. Det lustiga är att det må ha varit jag som tog tag i saken och lyfte ur dom från skåparna men det var han själv som bar ut dom till sophuset så vem var det egentligen som slängde dom..? Nä skämt och sido så var det på tiden. Bye, bye stengods! 
 
Vi hade en mysig dag och vi fick med oss en hel del grejer hem men faktiskt för mindre peng än väntat. Det är inte ofta det brukar vara till ens fördel så jag kan väl inte annat än att säga att jag är nöjd ........ i alla fall fram tills på morgon då jag vaknade av att magen lät som en motor på ett jetplan. Därefter har jag inte alls mått nå vidare och både toaspray och desinfektionsmedel går varm här hemma. Så njaaa jag vet inte riktigt om det var värt det :-( Hade jag stannat hemma och skött mina vanliga söndagssysslor istället hade jag nog inte legat här... isolerad i carismas rum som är vänt upp och ner för att få plats med en (dubbelsäng) luftmadrass. Det värker som 17 i kroppen och jag är livrädd att smitta ner någon av dom andra så av två onda ting faller valet på detta. 
 
 
 
 
Nerdragna persienner, två stolar från starserien och en julstjärna. Med dom orden vet ni vart ni har mig.
 
På återseende!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!