Feber och misstänkta svinkoppor

 
Igårkväll knackade febern på dörren igen. Den här gången hos Emilio. Idag är han fortsatt hängig och han har hittils sovit mest hela tiden för att vara vaken och ojja sig mellan varven. Han är så söt när han med sina rosiga kinder och trötta ögon åtminstone gör ett försök till att "vara med" en stund om än liggandes i soffan. Just nu är han vaken och ligger och ser på Dumma Mej.
 
Inte nog med det så har vi en för tillfället sovande lillasyster med misstänka svinkoppor. Jag är inte säker men på morgon hade hon lite prickar på kroppen som jag först tänkte var virusprickar eftersom hon har varit förkyld ganska länge nu men sen när hon tog ut tutten ur munnen så gömdes där några andra prickar som ser misstänkta ut, mest bara för att jag vet att det har gått på dagis. Återstår att se hur det artar sig. 
 
Ja det var en liten lördagsuppdatering från oss. På återseende!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Carro

Går tydligen mycket höstblåsor också på dagis. Speciellt på småis hörde jag för neo fick det förra helgen och då ringde jag dit å fråga :)

2014-03-02 @ 00:32:30
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!