Valborgsmässoafton och 1:a Maj

 
Valborgsmässoafton firades med trevligt sällskap, grillning och sjövilda ungar. En mycket trevlig kväll som avrundades efter 22 då vi packade in oss i bilen med nattklara barn och påbörjade färden hemåt på dryga 50 minuter. Väl hemma bar vi in barnen som fortsatte sova i sina sängar medan jag och P landade i soffan en stund innan Johnblund tog över även för oss.
 
På morgon efter frukost kom traktorn för att sopa upp allt grus utanför (äntligen) så vi skyndade oss ut som åskådare och lite egen sopning. 
 
 

 
Nu har jag och Carisma kommit in igen medan P och Emilio krattar lite på baksidan. Emilio plockade på sig någon ny bacill på dagis förra veckan som han delat med sig utav till hela familjen. Mig hälsade den på igår. Whiskeyrösten är värre och hostan är tillbaka- suck! Jag känner att jag har lite ont i öronen också. Nå ja bara det inte blir värre...
 
Efter lunch väntas besök av Karro :) Det ska surras och fixas naglar. Men nu tillbaka till pippilotta här bredvid mig som precis har satt på sina kuomaskor på en utav sina dockor. Den fryser visst om fötterna.
 
Hoppas ni får en trevlig dag!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Så söta syskon! Du borde blogga oftare, saknar dina inlägg! ;-)

2014-05-01 @ 12:08:19
URL: http://dieanna.blogg.se/everyday

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!